Jul, jul, strålande jul…

…glans över vita skogar

Presentkort på trädgårdsdesign i julklapp
Presentkort på trädgårdsdesign i julklapp

Årets julklapp borde vara ett presentkort på trädgårdsdesign! Trädgårdsintresset har verkligen blommat upp under coronasommaren 2020. Många vill utveckla sina trädgårdar till att bli sköna produktiva oaser men vet inte riktigt hur. Lösningen kan vara ett presentkort på trädgårdsdesign i julklapp.

Ja, nu närmar sig julen. Längtar ni, precis som jag, efter snö, lussebullar, julsånger och familjekramar?

Men inget är riktigt som det brukar. Ännu en tid behöver vi hålla avstånd och tänka på att värna de som behöver det mest. Det är rent av ovisst om vi kan träffas fysiskt till jul.

Medvetenheten ökar om att det är klokt för miljön och klimatet att dra ned på konsumtionen av prylar.

Ändå vill vi gärna ge något fint till våra nära och kära i julklapp. Vad passar då bättre än att ge bort ett presentkort på trädgårdsdesign eller trädgårdsrådgivning? Det kan skickas i ett kuvert eller till och med digitalt om ni så önskar. Ett presentkort på trädgårdsdesign från Smakfull trädgård ger mycket glädje och nytta och gör att trädgården kan bli mer klimat- och miljösmart. Läs gärna mer om mina tankar kring miljövänlig trädgård.

Jag skapar ett fint presentkort, till exempel som det ovan, eller med din egen bild och dina egna ord. Det gäller tillsammans med bevis på inbetalning till mitt konto. Välkommen att kontakta mig för personligt utformat presentkortet. Priser hittar du här.

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.