Kurser/studiecirklar

Jag har kunskaper och praktiska erfarenheter inom många trädgårdsområden – grönsaksodling, skogsträdgårdar, trädgårdsdesign, permakultur, biologisk mångfald och miljö- och klimataspekter på trädgård. Jag anpassar innehåll, nivå och pedagogik efter målgrupp och arrangemangen har dynamiskt upplägg där erfarenhetsutbyte och att fånga upp frågeställningar är en viktig del. Därför strävar jag alltid efter mycket dialog. Beroende på typ av arrangemang förbereder jag diskussionsfrågor och/eller uppgifter att göra mellan träffarna.

Jag använder mig av presentationsverktyget Prezi för att göra budskapet levande, tydligt och ge en fin överblick. Jag har goda pedagogiska kunskaper efter många år som föreläsare. För mer information om min bakgrund läs gärna mer här.

Kurser/studiecirklar

Jag samarbetar med Studiefrämjandet och erbjuder varje termin kurser/studiecirklar om olika teman – trädgårdsdesign, odling, skogsträdgård, hållbar trädgård m.m. Just nu går det att anmäla sig till följande kurser:

Skogsträdgård – Anlägg en ätbar lund i din trädgård! (digital)
Skogsträdgård – Anlägg en ätbar lund i din trädgård! (fysiska träffar i Övik)

Jag finns i Örnsköldsvik. För fysiska träffar har jag upptagningsområdet kring Örnsköldsvik. För digitala träffar däremot har jag hela Sverige som upptagningsområde. Jag har ett upparbetat samarbete med Studiefrämjandet för studiecirklar.

Har du och några kompisar idéer på en trädgårdscirkel som ni önskar en ledare för – hör av er så skräddarsyr jag något till er.

Rulla till toppen