Kurser/studiecirklar

Jag har teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter inom många trädgårdsområden – grönsaksodling, skogsträdgårdar, trädgårdsdesign, permakultur, biologisk mångfald och miljö- och klimataspekter på trädgård. Jag anpassar innehåll, nivå och pedagogik efter målgrupp och arrangemangen har dynamiskt upplägg där erfarenhetsutbyte och att fånga upp frågeställningar är en viktig del. Därför strävar jag alltid efter mycket dialog. Beroende på typ av arrangemang förbereder jag diskussionsfrågor och/eller uppgifter att göra mellan träffarna.

Jag använder mig av presentationsverktyget Prezi för att göra budskapet levande, tydligt och ge en fin överblick. Jag har goda pedagogiska kunskaper efter många år som föreläsare och kursledare. För mer information om min bakgrund läs gärna mer här.

Kurser

Jag finns i Örnsköldsvik. För fysiska träffar har jag upptagningsområdet kring Örnsköldsvik. För digitala träffar däremot har jag hela Sverige som upptagningsområde.

Har du och några kompisar idéer på en trädgårdscirkel som ni önskar en ledare för – hör av er så skräddarsyr jag något till er.

Under hösten 2022 lanserar jag en digital kurs om hållbar trädgårdsutveckling. Håll utkik i mina sociala medier (Instagram/Facebook) eller blogg för mer information.

Rulla till toppen