|

Trädgårdsdesign under coronakrisen?

Corona/Covid19 är inget hinder för trädgårdsdesign

Corona har på ett dramatiskt sätt förändrat världen och hur vi rör oss och umgås. Att vi inte kan resa som tidigare har skapat behov av att se om sitt hus och sin trädgård på ett nytt sätt. Och helt ärligt, varför gå över ån efter vatten? Coronakrisen har också förändrat hur vi ser på matförsörjning och den globala marknaden. Allt fler blir medvetna om att Sverige har mycket låg självförsörjningsgrad och fler och fler vill producera en del av sin egen mat i den egna trädgården. Men om man inte tidigare odlat sin mat kan det vara svårt att veta var man ska börja. Skapa ditt eget paradis på jorden med hjälp av en väl genomtänkt och genomarbetad trädgårdsdesign från Smakfull trädgård. Det är både tids- och penningabesparande att ta proffshjälp.

Boka din trädgårdsdesign idag

Jag finns tillgänglig för designuppdrag men arbetar på ett lite annorlunda sätt. Istället för trädgårdsbesök inför offert har vi ett digitalt möte och ni skickar tomtkarta och foton av trädgården som offertunderlag.

När ni har accepterat offerten kommer jag till trädgården för att göra mätningar och ta drönarbilder och kompletterande foton. Istället för att fysiskt sitta ned tillsammans och gå igenom checklistan så gör vi genomgången digitalt, allt för att undvika att sprida smitta.

Tänk dig att plocka delar av din mat i trädgården, framför allt från fleråriga växter som kräver liten arbetsinsats.

En trädgårdsdesign för mersmak och mångfald är en investering i framtiden!

Välkommen att kontakta mig för ytterligare information och för att boka digitalt möte.

På bilden – en skogsträdgård blir produktiv under många år med liten arbetsinsats.

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.