Jag utvärderar regelbundet mina kurser. Så här tycker mina kursdeltagare att kursen ‘Sustainagarden – lär dig designa för regenerativ trädgårdsutveckling’.

Smakfull trädgård - hållbar trädgårdsutveckling för mersmak och mångfald design mentorskap trädgårdskurser
100 % av kursdeltagarna har svarat

En kurs som alla odlare bör gå!

Gedigen, pedagogisk och inspirerande kurs med en oerhört kunnig och engagerad lärare. Att utöver den teoretiska delen få möjlighet till samtal, erfarenhetsutbyte och gruppcoaching under kursens gång är oerhört värdefullt!

Kan rekommendera kursen till alla – oavsett odlingsbakgrund och -erfarenhet.

Vänligen, Lea, Kramfors

Under hösten/vintern 22/23 har jag med stor glädje gått kursen Sustainagarden med Mona M Hallin.

Mona är en mycket duktig föreläsare; professionell, erfaren och kunnig. Hennes kunskaper om trädgård, miljöpåverkan och hållbarhetstänket är väldigt breda och hon söker ständigt nya svar när en ny fundering dyker upp. 

Kursupplägget har varit systematiskt uppbyggande för en förståelse för hur vi bäst tänker runt och planerar våra framtida trädgårdar enligt en hållbarhetsnorm. Detta tänk finns runt om i världen och känslan att vi alla kan göra skillnad i vår egen lilla privata trädgård känns sunt och tryggar en framtid inom trädgårdsbyggandet.

Kursen är både bred och djup, oavsett tidigare kunskaper så finns det något nytt för alla. Genom att dela med oss av frågor och idéer med varandra under föreläsningar och frågestunder på Zoom har många nya frön såtts som nu gror inför sommarens arbete med att påbörja arbetet mot en egen hållbar trädgård.

Denna kurs rekommenderas varmt till alla, detta är framtiden!

Sara Wikman, Örnsköldsvik

Efter en dränering med en helt uppochnervänd trädgård gick jag Monas kurs för inspiration till vår “nya” trädgård.

Kursen har varit mycket matnyttig och jag har lärt mig mycket om växter, design och saker jag inte visste att jag borde kunna 🙂

Nu väntar jag på våren och att få bygga upp den nya Trädgården!

Karin H Olsson, Karlskoga

“En mycket lärorik, omfattande och inspirerande kurs. Livesändningar, frågestunder, coaching, miljö- och budget-tänk m. m. Så bra! Jag har nu fått en massa material och kunskap för att själv kunna planera och designa min trädgård. Jag är nu full av energi och lust till att odla varenda plätt i min trädgård!

Eva, Nordanstig

Smakfull trädgård - hållbar trädgårdsutveckling för mersmak och mångfald design mentorskap trädgårdskurser

“Monas kurs är skriven på ett mycket tydligt, innehållsrikt och pedagogiskt sätt. Kursen är väldigt genomarbetad och omfattar många olika delar av trädgården. Hennes röst och framtoning är lugn, metodiskt och informativt. Jag uppskattar mycket att läsa kursen.”

Karin Benjegård, Hindås


Omdömen från de anonyma utvärderingarna:

“Kursen innehöll SÅ mycket mer än jag förstod i början.”

Jag har bara ros att ge denna kurs. Har lärt mig så otroligt mycket och kommer att se min trädgård på ett helt nytt sätt. Längtar nu efter våren så jag kan gå ut och börja planera.

“Kanonnöjd!”

“Kursen har varit väldigt inspirerande och givande. Har fått så mycket idéer. Nu har man hela vintern på sig att planera och fundera. Då är det helt fantastiskt att ha så mycket material att gå tillbaka till. Att jag skulle sitta och designa min trädgård själv är en dröm jag haft men aldrig kommit igång. Så roligt. Hoppas verkligen att det blir någon form av medlemskap som du pratade om i förra live-sändningen.”

“Lektionerna är tillgängliga för allas inlärning, online, offline, skrift och tal. Innehållet är brett och lätt att förstå och om man vill fördjupa sig så finns massor av länkar och tips.”

“Jag tycker kursen är väldigt givande och intressant. Har fått så mycket bra information redan och dessutom en hel del material som jag kan spara och gå tillbaka till om och om igen. Bra är också livelektionerna och frågestunderna för att höra hur andra har det och för att kunna ställa frågor. Facebook-grupp är också bra.”

“Det är mycket material. Jag uppskattar att tanken på hållbarhet och att planera för mindre arbete är med.”

“Mycket bra information och hjälp med att tänka mångfald och bra för jorden, människor och djur i ens trädgårdsarbete.”

“Mycket bra upplägg och pedagogiska genomgångar. Gediget material att läsa in på.”

“Känns väldigt gedigen och genomarbetad, kan inte direkt komma på ngr förbättringar.”