Studiecirkel om trädgård

Vill du lära dig mer om ätbar trädgård och/eller trädgårdsdesign?

Gå en studiecirkel om trädgård på Studiefrämjandet med mig som ledare

Skapa en ätbar klimat- och miljövänlig trädgård

Smakfull trädgård samarbetar med Studiefrämjandet och i februari kör vi igång en första studiecirkel om trädgård: Skapa en ätbar klimat- och miljövänlig trädgård.

“Har du en trädgård som behöver en uppryckning och som du vill förvandla till ett ätbart paradis som gynnar den biologiska mångfalden och som byggs upp med klimat- och miljövänliga metoder? Då har du kommit till rätt kurs!”.

Locka med dina kompisar och anmäl er på Studiefrämjandets sida.

Studiecirkel om trädgård
“Skapa en ätbar klimat- och miljövänlig trädgård”

Lär dig trädgårdsdesignens grunder

Vill du lära dig hur du kan designa din egen trädgård så börjar kursen Lär dig trädgårdsdesignens grunder. i slutet av april.

“Drömmer du om en läcker trädgård med mysiga vrår, praktiska funktioner, ett skönt flöde och prunkande växtlighet? Vet du inte hur du ska få till det? Då ska du ta chansen att lära dig trädgårdsdesignens grunder.”

På Studiefrämjandets sida finner du mer information och länk till anmälan.

Studiecirkel om trädgård
“Lär dig trädgårdsdesignens grunder”

Länkarna öppnas i nytt fönster.

Att gå en studiecirkel om trädgård

Studiecirkelformen är ett trevligt och pedagogiskt sätt att lära sig nya saker och fördjupa sina kunskaper tillsammans med andra och en studiecirkel om trädgård är inget undantag. Upplägget för båda studiecirklarna kommer att vara en kortare föreläsning i början för faktainhämtning och sedan diskussioner och uppgifter som baserar sig på den egna trädgården (eller kompisens/släktens eller en fiktiv trädgård). Skalan kommer att vara villaträdgården. Jag ger också förslag på små eller stora uppgifter att göra mellan träffarna för den som vill och litteraturtips ger dig möjlighet att ytterligare bygga upp kunskapsbanken. Och som alltid i studiecirkelsammanhang så är alla välkomna att dela med sig av egna kunskaper och erfarenheter. Det är det som gör studiecirkeln levande och givande.

Om mig

Vill du veta mer om mig och min bakgrund är du välkommen att läsa mer här.

Coronaanpassning

Studiefrämjandet och Smakfull trädgård anpassar verksamheten efter myndigheternas aktuella rekommendationer kring Covid-19 under kursens gång.

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.