Ny design klar för leverans

Efter några månaders arbete är jag klar med en till design. Som vanligt var det ett jätteroligt projekt och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet. Mina kunder, som i det här fallet är en familj med tre generationer som på semestrarna samsas på familjens lantställe, verkar också mycket nöjda.

De önskade en helt ny trädgård för att ge lummighet, en ombonad atmosfär och odlingsmöjligheter. Vidare hade de på sin önskelista en rejäl gräsyta för vuxna och barn att leka och spela på.

För att hantera höjdskillnaderna på ett bra sätt och ge familjen den öppna plana ytan de önskade har jag planerat in stödmurar av natursten. Mellan den övre och nedre delen av trädgården finns både en sluttande gång, för att kunna köra skottkärra och dra en “dramaten”, och två snygga stentrappor för att lätt kunna röra sig mellan olika delar.

I deras nya trädgård finns bland annat en köksträdgård med ett stort växthus, en skogsträdgård och några rejält tilltagna perennrabatter. Mycket är förstås ätbart och gynnar den biologiska mångfalden.

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.