| |

Smakfull trädgård välkomnar nya kunder i nordöstra Skaraborg och sydvästra Örebro län

Livet är föränderligt och tur är väl det. Det senaste året har det varit fullt upp med att sälja lägenheten i storstan, hitta en tillfällig lägenhet i samma, allt för stora stad, och framför allt att hitta rätt gård på landet.

Nu har vi landat i paradiset på Stora Sörby Gård i norra Tivedsskogarna på Högsåsen i nordöstra Skaraborg på gränsen till Örebro län. Här kommer jag att etablera min trädgårdsdesignverksamhet “Smakfull trädgård” och här kommer maken och jag att bygga upp en permakulturgård och Fru Gran B&B.

Känns trädgården som en öken? Det fixar jag! Jag välkomnar fram emot nya kunder i områdena runt Gullspång, Hova, Finnerödja, Mariestad, Kumla, Hallsberg, Laxå, Askersund, Töreboda, Karlsborg med flera närliggande områden. Välkomna!

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.