| |

Examinationsuppgift 1

Betyg: VG

Du har i ditt trädgårdsdesignförslag visat prov på god växtkännedom och god inlevelseförmåga i de förutsättningar som givits med avseende på såväl platsens förutsättningar som kundens behov, önskemål och förväntningar.

Du har disponerat ytorna i ditt förslag på ett mycket trevligt och okonventionellt sätt. Du har dessutom fått in din personlighet som trädgårdsdesigner och du motiverar dina val väl. Utmärkt!

Vidare är din komposition med de växter du valt för planteringarna vackra och inspirerande. Dessutom bidrar dina växtval med ett stort mervärde eftersom nästan allt är ätbart. Fruktträden ger fin höjd åt trädgården och blir vackra blickfång från olika platser i trädgården

Du har skapat en vacker och inspirerande ritning, tydlig och lättillgänglig, som verkligen förmedlar känslan i trädgården

Du beskriver din idé på ett inspirerande vis och all viktig information framgår tydligt och bra! Trädgården känns levande när man läser din beskrivning, jag skulle gärna vara kunden i det här fallet!

Den här trädgården kommer att bli en inspirerande oas som kommer att bidra till många goda (sunda, blommiga och vackra!) middagar och härliga lärdomar för både vuxna och barn. Mycket fint jobbat Mona!

Louise Dahl, trädgårdsingenjör och lärare, Trädgårdsakademin

Funktionsplan

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.