|

Hög tid att boka möte inför design

Hösten har gjort sitt intåg. Vissa dagar regnar och blåser det lite bistert och andra dagar är så där ljuvligt krispiga med hög klar luft och sol som ännu värmer. Du kanske tänker att utvecklingen av trädgården får vänta till våren och det kanske är en klok tanke på sitt sätt. Var sak har sin tid.

Men som trädgårdsdesigner tänker jag att nu är bästa tiden att planera inför nästa säsong! Ännu finns tid att inventera, observera och göra mätningar för att kunna göra en väl genomtänkt och bra design under vinterhalvåret, leveransklar under senvinter/tidig vår. Det ger er gott om tid att få in offerter och anlita entreprenörer samt beställa material och växter tills att det är dags att sätta spaden i marken.

Vad står på din önskelista? En damm? En ny veranda? Ett hav av blommor att plocka till snitt? En skogsträdgård (en ätbar lund som härmar skogens ekologiska system)? Ett växthus? En kryddspiral? Nya trädgårdsrum och slingrande stigar som leder dit? Nya sittplatser? En oas för pollinerande insekter? Ett grönsaksland?

Så istället för att växla ned tänker jag växla upp. Vänta inte för länge med att boka in ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar vad ni vill med er trädgård och hur jag kan hjälpa er. Välkommen att kontakta mig.

Similar Posts

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.