Trädgårdsrådgivning

Drömmer ni om en ny trädgård men vet inte var ni ska börja?

Trädgårdsrådgivning innebär att jag kommer hem till er under två timmar. Ni håller i papper och penna och skriver ned det ni behöver komma ihåg från rådgivningssessionen. Min ambition är ni ska få svar på alla era frågor om skötsel av trädgården, få lösningar på era problem och få idéer på hur ni kan vidareutveckla trädgården att bli så härlig som ni vill ha den. Vid behov kompletterar jag med uppgifter via e-post i efterhand.

Ju mer förberedda ni är inför besöket desto mer givande kommer det att bli. Finns en karta eller ritning över tomten så kommer den väl till användning. Har ni foton från andras trädgårdar, idéer ni hittat på internet eller egna idéskisser som ni vill diskutera med mig så ta även fram dem till besöket. Använd gärna min checklista för att förbereda er inför besöket. Den hjälper er att konkretisera vilken sorts trädgård ni vill ha. Jag skickar checklistan när vi har bokat tid för besöket.

Till skillnad från Odlingsrådgivning som fokuserar på ettårig grönsaksväxter tar Trädgårdsrådgivning hela trädgården i beaktande och även inkluderar designlösningar.

Kostnaden för två timmars trädgårdsrådgivning är 1 400 kr
Extra tid utöver två timmar kostar 700 kr/timme
Vid lång restid tillkommer kostnad för resa. Kontakta mig för offert.

Välkommen att kontakta mig för att boka tid.

Mina rådgivningskunder tycker…

Tack för igår! Det var intressant, lärorikt och trevligt 🙂
/AL, Hova 2019


“Tack igen för denna dagens inspiration och idéer. Jag är så glad att jag vart vinnare till detta pris, som jag nu fått massor av tips utav till min trädgård.
Mvh vinnaren i ampeltävlingen 2017/ Örebro” (Facebook)


“Stort tack för all inspiration, vi är jättenöjda!”
Y&P, Åkersberga 2015


“Tack själv Mona, jag är glad för ditt besök och du sparkade mig verkligen i baken med dina hjälpsamma idéer.”
/I-L, Rejmyre 2014

Image courtesy of suphakit73 FreeDigitaPhoto.net