Odlingsrådgivning

Rådgivning för bättre grönsaksskördar

Är du helt och hållet nybörjare på grönsaksodling?

Om man aldrig har odlat kan det kännas som ett oöverstigligt hinder att komma igång. Men misströsta inte. Det finns genvägar, tips och knep för att komma igång utan att ens behöva gräva eller rensa ogräs. Låter det för bra för att vara sant? Det är det faktiskt inte. Jag har flera gånger brutit ny mark utan grävning och utan särskilt mycket ogräsrensning. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Blir skörden i grönsakslandet inte som du tänkt dig?

Har du provat dig fram en tid men får du inte riktigt till det? Det är inte alltid så lätt att veta vad man gjort galet när skörden blir ynklig. Var det för lite näring? För mycket näring? Sådde jag för tidigt eller för sent? Vattnade jag för mycket eller för lite?

Utbildad odlingsrådgivare och lång erfarenhet av odling

Jag har gått kurs i ekologisk trädgårdsodling, odlingsrådgivningskurs, odlat i många år till familjen samt odlat grönsaker till försäljning. Jag ger råd om ekologisk odling, odlingsföljd, förkultivering och annat som har med grönsaksodling att göra utifrån era förutsättningar.

Till skillnad från Trädgårdsrådgivning som tar hela trädgården i beaktande och även inkluderar designlösningar fokuserar Odlingsrådgivning på ettåriga grönsaksväxter.

Kostnad

Kostnaden för två timmars odlingsrådgivning är 1 400 kr
Extra tid utöver två timmar kostar 700 kr/timme
Vid lång restid tillkommer kostnad för resa. Kontakta mig för offert.

Välkommen att kontakta mig för att boka tid.