Mina trädgårdsdesignkunder tycker

Nöjda kunder är största nöjet med mitt arbete. Här är några röster från mina tidigare designkunder

Mona är professionell och kunnig. Hon lyssnade på våra önskemål och behov och tog fram en jättefin helhetslösning för vår trädgård och tomt. Det kommer att bli en jättevacker, lummig och drömmig trädgård och en välplanerad odlingsyta. Komplett förslag på samtliga växter, kartor/ritningar samt fina 3D-bilder levererades. Hon tog även med parkering, hönshus, veranda med mera i sin design. Det var smidigt att hålla kontakt under processen och Mona stämde regelbundet av med oss så att vi kände oss delaktiga. Rekommenderas varmt!

Erik och Annika

Att ha arbetat tillsammans med Mona har verkligen varit så kul och framförallt lärorikt! Hon var oerhört lyhörd under hela proseccen för vad vi som kund önskade samtidigt som hon delade med sig av sina erfarenheter och tankar/idéer. Mona visade olika alternativ och berättade om både för och nackdelar vilket verkligen uppskattades då det för oss blev lättare att förstå och ta ställning. Under hela proseccen har Mona varit lätt att nå och har svarat på alla frågor och funderingar som vi har haft. Resultatet blev så långt över förväntan och vi längtar att få börja skapa den fantastiska trädgården och Altanen som Mona har arbetat fram med oss!

Sandra och Henric

Vi valde Mona för utvecklingen av vår trädgård för att hon är professionell, vi känner en riktig passion för hennes jobb och hennes vänlighet, hennes lugn. Mona är väldigt effektiv och seriös. Detaljerade trädgårdsplaner är perfekta. Det är för alla dessa egenskaper jag rekommenderar den för trädgårdsprojekt.

Christine och Jean Pierre

Mona är väldigt professionell och kunnig, vi är så nöjd med det jobb hon gjorde med att hjälpa oss med att designa vår trädgård.

Johanna Johansson

Recensioner på Facebook.
Recensioner på Google.

Rulla till toppen
Instagram
RSS
Skicka e-post