Hembesök med rådgivning 2 timmar

Trädgårddesign för en ätbar trädgård

Drömmer ni om en ny trädgård men vet inte var ni ska börja? Ett hembesök innebär att jag kommer hem till er under två timmar. Ni håller i papper och penna och skriver ned det ni behöver komma ihåg från rådgivningssessionen. Min ambition är ni ska få svar på alla era frågor om skötsel av trädgården, få lösningar på era problem och få idéer på hur ni kan vidareutveckla trädgården att bli så härlig som ni vill ha den. Vid behov kompletterar jag med uppgifter via e-post i efterhand.

Ju mer förberedda ni är inför besöket desto mer givande kommer det att bli. Finns en karta eller ritning över tomten så kommer den väl till användning. Har ni foton från andras trädgårdar, idéer ni hittat på internet eller egna idéskisser som ni vill diskutera med mig så ta även fram dem till besöket. Använd gärna min checklista för att förbereda er inför besöket. Den hjälper er att konkretisera vilken sorts trädgård ni vill ha. Jag skickar checklistan när vi har bokat tid för besöket.

Här finns mina priser.

Välkommen att kontakta mig för att boka tid.

Image courtesy of suphakit73 FreeDigitaPhoto.net

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.