Mina kunder tycker…

Under resans gång från första kontakt till färdigt material blir det mycket kommunikation via e-post. Såhär kan det låta under processen om mina arbeten och om samarbetet med mig.


“När vi tittar på dina skisser märks det verkligen att du kan din sak. Det känns bra!”

/J & A, Örebro 2018 (Trädgårdsdesign komplett – ännu mitt i processen)

En av skisserna jag skickat till J & A


“Vilka fina skisser du har gjort! Det blev inget enkelt val men vi känner oss överens om den böljande varianten. Så fin!”

“Ja vi är jätteglada att vi får vara med och välja och se olika alternativ, och det känns skönt att du uppfattat vad vi söker!”

“Förlåt oss att vi funderar så fram och tillbaka, men ju mer vi ser din idé desto bättre inser vi att den är.”

“Åh vad fint! Vi gillar verkligen idén med nyckelhålsträdgård, låter genialt och har aldrig hört talas om det tidigare.”

/K & J, Karlskoga 2018 (Trädgårdsdesign komplett – ännu mitt i processen)

(Min kommentar – Jag uppmuntrar att man velar lite fram och tillbaka. Det är ofta en stor investering man ska göra och då är det viktigt att den färdiga designen blir så bra som man drömmer om. Processen fram till färdig design behöver därför får ta tid och detaljer stötas och blötas.)

Förslag på köksträdgård med nyckelhålsbäddar till K & J.


“Tack igen för denna dagens inspiration och idéer. Jag är så glad att jag vart vinnare till detta pris, som jag nu fått massor av tips utav till min trädgård . Mvh vinnaren i ampeltävlingen 2017/ Örebro” (Facebook)


“Tack för igår! Det var verkligen inspirerande bara att ha dig hemma, vi är så förväntansfulla nu och känner oss (mest jag) redo för att gå ut och börja skapa.”

“Andra förslaget med utgång rakt ut från köket ser fantastiskt ut! Och med det lilla drivhuset istället för stort växthus.. Toppen! Vi är så himla nöjda och längtar efter att sätta igång… :)”

“Fantastiskt!!! Du hade ingen grund för din oro vid uppstart, vi är så otroligt nöjda och förväntansfulla inför att få börja skapa! Du har gett oss så många idéer vi aldrig kommit på själva och ritningarna ger oss hopp om framtiden i och för trädgården som i dagsläget är en trist syn! Tusen tack och sätt du detta i pränt. Vi har inga invändningar.”

/C & A i Skövde, 2016 (Trädgårdsdesign bas)

(Min kommentar – Jag får ofta lite prestationsångest precis när jag ska sätta igång med en ny design och detta hade jag uttryckt till C & A vid något tillfälle…)

Altan och veranda. Längst till höger lekplats för C & A:s små barn.

 


“Superfint tycker vi!! Vi är verkligen nöjda :)”

A-M & C, Saltsjö Boo 2015 (Trädgårdsdesign till en mäklarannons)

Planritning till en mäklarannons för ett nybyggt hus utan uppvuxen trädgård


“Stort tack för all inspiration, vi är jättenöjda!”

Y & P, Åkersberga 2015 (Trädgårdsrådgivning)


“Tack själv Mona, jag är glad för ditt besök och du sparkade mig verkligen i baken med dina hjälpsamma idéer.”

I-L, Rejmyre 2014 (Trädgårdsrådgivning)


Kanske vill du också titta in i mitt galleri eller läsa mina lärares omdömen om mina examinationsuppgifter?